Jeg er en anonym blogger - framtidig toppblogger

Hei, jeg er en 15 år gammel emo med et meget deprimerende liv, og det deprimerende livet kommer dere til å få et nærmere innblikk i gjennom denne bloggen - enten dere vil eller ikke.
Grunnen til at jeg valgte å kalle bloggen for "ingendans" er siden livet mitt ikke er noen dans på roser. Og det tviler jeg også på at ditt liv er. Hvis man skal være realistisk (noe man burde), vil jeg faktisk gå så langt som å påstå at livet (mitt, iallfall. vet ikke med deg) er en dans på spikermatter. Det gjør litt vondt iblant.

Jeg forstår at det er kjedelig med en anonym blogg, men bare så dere vet det har jeg tenkt å "stå fram" til slutt (misforstå meg rett, jeg har IKKE tenkt å "komme ut av skapet". noe som er en ganske dårlig metafor når jeg tenker over det.)
Om dere ikke forsto mitt budskap, var det jeg prøvde å få fram, at jeg ikke kommer til å holde meg anonym hele tiden - bare i starten. Det er for å unngå flaue hendelser. 

Jeg er en som kan virke ekstremt seriøs, til og med når jeg tuller. Så ikke tro på alt dere leser. Ikke hiss dere sånn opp. 
Forresten, det kan hende jeg blir innlagt snart. Satser på at jeg får blogget der.

En annen ting jeg må ta opp, er headeren/designet mitt. Jeg klarer det ikke, har aldri klart det, og kommer aldri til å klare det. Det får bare se slikt ut i starten, så skal jeg se om det er mulig å få litt hjelp av noen om ikke lenge. Jeg vet at det ser helt forferdelig ut, og jeg beklager det på det sterkeste. (ps. er du flink med design så vil jeg bare si at denne bloggen virker kanskje helt taper nå men om en liten stund er jeg på topplista. hvem vil vel ikke hjelpe en som er på topplista med designet?) 


Og siden en blogg er ingenting uten bilder, har jeg bestemt meg for å dele et heftig mobilbilde fra en ganske traumatisk hendelse igår kveld:


Nei, jeg kutter meg ikke. Jeg blødde neseblod, og det gikk hardt for seg. Tilstanden var kritisk.
(Legg merke til: jeg lever fortsatt. dessverre)Med dette ønsker jeg dere en god kveld videre, hva enn dere velger å bruke den på.
Ikke for å få dere til å synes synd på meg, men j
eg har ikke sett et eneste menneske (utenom familien min, og bestemor...nei vent hun er jo også en del av familien) hele juleferien, så derfor er det ekstra godt å vite at jeg faktisk har planer imorgen. Kl. 13:00. Gleder meg vilt. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits